четвер, 2 лютого 2017 р.

10 книг, які варто прочитати перед тим, як вони з’являться на екранах у 2017 році

 1.  Денніс Лігейн «Ніч – мій дім»


Про що: історія життя гангстера в шалені двадцяті, в період «сухого закону».
Дата виходу фільму: 13 січня 

В головних ролях: Бен Аффлек, Зої Салдана, Скотт Іствуд, Сієнна Міллер
 
    2. Брюс Кемерон «Життя та мета собаки»

 

Про що: дивовижна історія одного відданого пса, який знайшов сенс свого життя завдяки життям людей, яких він навчив сміятися та кохати.
Дата виходу фільму: 27 січня 
В головних ролях: Брітт Робертсон, Джош Гад, Денніс Куейд

3. Дебора Моггах «Тюльпанова лихоманка»
 

Про що: дія роману відбувається у 1630 році в Амстердамі під час тюльпанової      лихоманки. Заможний торговець Корнеліс Сандвурт, який шаленіє від своє молодої дружини Софії, відчайдушно прагне, щоб вона народила йому спадкоємця. Але отримати бажане не судилося. І тоді Корнеліс замовив молодому талановитому художнику Яну ван Лусу родинний портрет. Романтичні стосунки, які згодом виникли між художником та Софією, призводять до трагічної розв’язки.
Дата виходу фільму: 24 лютого
В головних ролях: Алісія Вікандер, Кара Делевінь, Крістоф Вальц, Дейн Дехан  

4. Лорен Олівер «Перед тим, як я впаду»
  

Про що: популярна старшокласниця Саманта Кенсінгтон весело проводила звичайний лютневий день. Тієї ж ночі вона загинула в автомобільній аварії. Але наступного ранку Саманта прокинулася… і наступного… і наступного. Вона проживає один і той самий день свого життя сім разів, доки не усвідомить, що завдяки навіть незначним змінам, вона може стати значно сильнішою, ніж вона коли-небудь могла це уявити.
Дата виходу фільму: 3 березня

В головних ролях: Зої Дойч, Холстон Сейдж, Логан Міллер
 
 
5.  Вільям Пол Янг «Хатина»



Про що: Міссі, молодша донька Мака, була викрадена під час сімейного відпочинку. Пізніше, глибоко в хащах штату Орегон, у покинутій хатині були знайдені докази того, що дівчинку, можливо, жорстоко вбили. Чотири роки по тому Мак отримує підозрілу записку начебто від Бога, в якій його запрошують повернутися до халупи найближчими вихідними. Всупереч здоровому глузду він приїздить до хатини зимовим днем, повернувшись до свого найтемнішого жахіття. Те, що Мак там знаходить, назавжди змінить його життя.
Дата виходу фільму: 3 березня
В головних ролях: Сем Уортінгтон, Октавія Спенсер, Рада Мітчелл, Тім МакГроу

6. Діана Акерман «Дружина наглядача зоопарку»
Про що: неймовірна та пронизлива історія, заснована на реальних подіях. Розповідь про доглядачів зоопарку Варшави, які врятували від нацистів сотні людей.

Дата виходу фільму: 31 березня
 В головних ролях: Джессіка Честейн, Даніель Брюль, Йоган Гельденберг

     7. Дейв Еггерс «Сфера»
     Про що: «Сфера» - найпотужніша в світі інтернет-компанія, що поєднує електронні листи користувачів, профілі в соціальних мережах, банківські рахунки та покупки зі своєю універсальною операційною системою. Результат цього – нова ера онлайн-ідентифікації, прозорості, чемності. Коли Мей отримала роботу в «Сфері», вона відчула, що це її ексклюзивний шанс. Але те, що починалося як захоплива історія реалізацій амбіцій та ідеалізацій однієї жінки, незабаром перетворюється на жах, від якого шалено б’ється серце, і змушує замислитися про недоторканість приватного життя, свободи та межах людського знання. 

Дата виходу фільму: 28 квітня
Трейлер

В головних ролях: Емма Вотсон, Том Генкс, Джон Боєга

8. Герман Кох «Вечеря»


Про що: загадкова, напружена та неоднозначна розповідь про дві родини, з’єднаних жахливим злочином, який скоїли їхні 15-річні сини. Цим чотирьом потрібно ухвалити одне з найважчих рішень у своєму житті – і все протягом одної вечері.
Дата виходу фільму: 5 травня
В головних ролях: Річард Гір, Лора Лінні

9. Дафна дю Мор'є «Моя кузина Рейчел»



Про що: молодий англієць замишляє помститися своїй гарній та таємничій кузині, оскільки вважає її винною у вбивстві свого опікуна. Але згодом його почуття стають вельми суперечливими, коли він відчуває, що потрапив в тенета її спокусливих чарів.  
Дата виходу фільму: 14 липня
В головних ролях: Рейчел Вайз, Сем Клафлін

10. Чарльз Мартін «Між нами гори»

     Про що: двоє незнайомих людей вижили в авіакатастрофі. І тепер вони змушені довіряти одне одному та знайти безпечне місце, щоб оговтатися від отриманих травмувань.
В головних ролях: Кейт Вінслет, Ідріс Ельба

Дата виходу фільму: 20 жовтня

     
Переклад: Аліна Горбачова 
Джерело: BuzzFeed Books                                                                               

Немає коментарів:

Дописати коментар