неділю, 15 квітня 2018 р.

Сергій Бут "Листи з того світу"


Життя час від часу підкидає такі несподіванки, що ти ладен повірити навіть у те, що досі здавалося тобі сивим забобоном. Аби тільки все це скінчилося. Але подіям, що накочуються та набирають обертів, немов снігова куля, немає кінця...

Андрій перебував саме у такому стані, коли ситуація, нарешті, почала прояснюватися. Здавалося, наче небесні сили в якійсь момент змилостивилися й розгадки вистрибували одна за одною.

А все починалося буденно. Прекрасний Львів, альтруїсти-студенти, що погодилися допомогти впорядкувати старовинні покинуті могили на Личаківському цвинтарі, можливість зайнятися улюбленою справою - збирати артефакти. Але хто б тоді попередив, чим доведеться платити занадто допитливому юнаку, який вирішив розв'язати загадку п'ятдесятирічної давнини та відновити справедливість! А на додачу йому доведеться вирішувати, що робити з таємницями власної родини...

У цьому чарівному романі є все, що може зацікавити читача: красоти Львова, детективний сюжет, історичні екскурси в минуле Галицької столиці, кохання та щира дружба, самопожертва заради майбутнього, підлість і глибока печаль, що здатна штовхнути на злочин. А ще зовсім трохи містики, яка, насправді, є лише відображенням людської свідомості. 

Гарна, сумна та загалом щаслива історія від українського письменника Сергія Бута 2014 року отримала відзнаку на літературному конкурсі України "Коронація слова". 


Немає коментарів:

Дописати коментар