суботу, 22 квітня 2017 р.

Книжковий виклик - весна 2017: Лорі Нельсон Шпільман «Список мрій»

Завдання №15 – книжка про здійснення мрій

Якщо ви переживаєте в житті складний період або втратили віру в себе та свою здатність досягти бажаного, цей роман стане вам у пригоді. Нічого надзвичайного та нового в плані роботи над собою в ньому немає. А є мила історія дівчини Брет, яка виросла та махнула рукою на свої дитячі мрії. Вона збудувала своє життя на підставі схвалених соціумом стандартів, проте скимне відчуття незадоволеності супроводжувало її багато років. Та й щасливою Брет не почувалася, навіть попри те, що в неї було все – хороша робота, гроші, бойфренд.

Одного дня її мама померла. Дивно, але саме ця сумна та болюча для Брет подія стала поштовхом до того, щоби здійснити всі мрії зі списку, який вона написала у 14-річному віці. І як мамі вдалося після смерті нагадати їй про цей давно викинутий із пам'яті список? Проте не виконати його не можна. Бо це – умова за заповітом та остання воля мами…

Такі книги варто читати, коли все падає з рук та, здається, що найнещаснішої людини у світі годі й шукати. Насправді, усе завжди відбувається правильно. За законами життя. А ми просто забули, хто ми є, відвернулися від своєї сутності, метушимося, поспішаємо, робимо не те, чого насправді прагнемо. Поки колись життя не дасть нам копняка у вигляді подібних умов або відповідних життєвих ситуацій.

Мрійте, не відвертайтеся від себе, робіть те, що бажаєте понад усе та почувайтеся щасливими!

2 коментарі:

  1. я цю книжку хочу вже тільки через кльову обкладинку, а там і серединка симпатична, бачу:)

    ВідповістиВидалити
  2. Так, змушує замислитися про те, що ми робимо у своєму житті...

    ВідповістиВидалити