вівторок, 1 серпня 2017 р.

Книжковий непотріб чи будівельний матеріал?



Психологи кажуть, що до всіх подій життя потрібно ставитися позитивно, шукати навіть у безвихідних ситуаціях щось корисне та яскраве. До чого тут книголюби, запитаєте ви? А до того, що у любителів читання зазвичай повна оселя різноманітних книжок. Нових, старих, радянських, графоманських, бульварних. І такі паперові колекції не завжди подобаються іншим членам родини. Та й самим книголюбам одного разу стає не дуже затишно жити серед книжкових завалів давно вже непотрібної та некорисної літератури.

То що ж робити? Викидати на смітник все, що так старанно збиралося та накопичувалося нами, батьками, бабусями та дідусями? Навіть якщо у колекції повно книжок на кшталт «Головні тези ХХVІІ з’їзду партії»? У жодному разі! Смітник – це не наш метод ;) Ми, книжкоманіяки, маємо багату уяву, і знаходимо безліч способів для того, аби покращити власне життя та життя рідних людей.

Наприклад, можна зібрати увесь книжковий непотріб та транспортувати до найближчого пункту збирання макулатури. Справа це корисна та й копійчину якусь можна отримати. Але нагадую, що книгозбирачі-любителі не шукають легких шляхів ;)
Зі старих книжок можна самотужки зробити вельми непогані та симпатичні предмети декору. Не усі з них будуть стовідсотково функціональними, проте гості високо оцінять  ваші дизайнерські спроби. І на оновленні інтер’єру можна значно зекономити ;-)

Отже, пропоную вам кілька симпатичних ідей того, як можна використати книжковий непотріб. Насолоджуйтеся!











Немає коментарів:

Дописати коментар